Gartner Andys sauterte reddiker

Andy elsker reddiker og har i flere år dyrket kilovis av både de knæsj rosa og istappreddikene (de hvite). Mange, inkludert han selv, liker de som de er; rett fra jorda, skylt i frisk vann og i salat eller snacks. Men Andy har også en enkel fremgangsmåte for tilberedning av reddiken som virkelig burde prøves! 


Slik gjør du:

Vask og ta av blader (spar på bladene – de er også gode!!)
Varm stekepanna (ca 7-8 av 10) og ha oppi en god klatt ekte smør
Sauter reddikene i panna i noen minutter, svosj de frem og tilbake for å sørge for at de ikke brenner seg
Ha over finhakket hvitløk, og la det sauteres med reddikene
Server med et dryss salt, pepper og god olivenolje


Nytes med kjøtt, fisk eller på skiva!

1 hendelser på “Gartner Andys sauterte reddiker”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Handlekurv