Blogg

Oppskrifter

Gartner Andys sauterte reddiker

Reddik er velkjent for de fleste, som tilbehør til skiva eller i salaten. Men visste du at reddiker er gode å varmebehandle lett også? Her får du gartnere Andy sin fremgangsmåte.

Les mer »
Kurs

Kurs i ville vekster

Kom og lær om ville vekster du kan spise. Rett fra naturen! Kurset holdes av nyttevekstkyndig Kristine Flunes.

Les mer »
Kurs

INTROKURS I PERMAKULTUR

5. juni kommer Marianne Leisner til Øverland Andelslandbruk for å holde introkurs i permakultur. Åpent for både andelshavere og andre interresserte. Maks 25 deltagere.

Les mer »
Biodynamikk

Maria Thuns biodynamsike kalender – et verktøy for dyrkingen

Maria Thun viet livet sitt til å studere stjernene og planetenes konstellasjoner og hvordan dette påvirket plantene. Utifra sine observasjoner delte hun månefasen opp i fire; rotdager, bladdager, fruktlager og blomsterdager, som indikerer hvilken avling som det er mest fordelaktig å så på de ulike dagene i måneden.

Les mer »
Handlekurv