Lørdagsdugnad
Hver lørdag fra april til oktober har vi dugnad på jordet fra kl 10 til 15. Det blir en økt fra 10 til 12 og en ny økt fra 13-15. Mellom øktene spiser vi gjerne sammen. Vi satser på kaffe og vaffel som fast innslag.
Hver lørdag fra april til oktober har vi dugnad på jordet fra kl 10 til 15. Det blir en økt fra 10 til 12 og en ny økt fra 13-15. Mellom øktene spiser vi gjerne sammen. Vi satser på kaffe og vaffel som fast innslag.
Vil du lære mer om spiselige, ville vekster?
Hver onsdag fra april til oktober har vi dugnad på jordet fra kl 13 til 19. Kom når det passer og bli 1, 2 eller 6 timer :)
Vil du lære mer om spiselige, ville vekster?
Hver lørdag fra april til oktober har vi dugnad på jordet fra kl 10 til 15. Det blir en økt fra 10 til 12 og en ny økt fra 13-15. Mellom øktene spiser vi gjerne sammen. Vi satser på kaffe og vaffel som fast innslag.
Hver onsdag fra april til oktober har vi dugnad på jordet fra kl 13 til 19. Kom når det passer og bli 1, 2 eller 6 timer :)
Vil du lære mer om spiselige, ville vekster?
Hver onsdag fra april til oktober har vi dugnad på jordet fra kl 13 til 19. Kom når det passer og bli 1, 2 eller 6 timer :)
Hver lørdag fra april til oktober har vi dugnad på jordet fra kl 10 til 15. Det blir en økt fra 10 til 12 og en ny økt fra 13-15. Mellom øktene spiser vi gjerne sammen. Vi satser på kaffe og vaffel som fast innslag.
Hver onsdag fra april til oktober har vi dugnad på jordet fra kl 13 til 19. Kom når det passer og bli 1, 2 eller 6 timer :)
Hver lørdag fra april til oktober har vi dugnad på jordet fra kl 10 til 15. Det blir en økt fra 10 til 12 og en ny økt fra 13-15. Mellom øktene spiser vi gjerne sammen. Vi satser på kaffe og vaffel som fast innslag.
Lær å brygge botaniske drikker med vill gjær! På dette kurset lærer du å finne ville planter som smaker godt, og hvor du kan finne vill gjær. Vi går gjennom: Bryggemetoder for å lage drikker både med og uten alkohol Renslighet og sikkerhet under fermentering Hva er vill gjær Enkle, trygge nyttevekster du kan brygge/ […]